FORGOT YOUR DETAILS?

ACCOUNT AANMAKEN

WordPress Malware verwijderen

Dit doen onze WordPress specialisten voor jou

Is jouw WordPress website gehacked? Heb je malware malware op je website? Het is dan heel erg belangrijk om dit zo spoedig mogelijk te herstellen. Het herstellen van een WordPress website en verwijderen van malware is alleen een behoorlijke klus als je dit nog nooit gedaan hebt. Wij hebben ontzettend veel ervaring op dit gebied en nemen graag de werkzaamheden uit handen.

WordPress Analyse

1. Aanalyse van het probleem

Zodra wij van jouw je inloggegevens hebben ontvangen gaan onze Wordpress specialisten direct aan de slag met het analyseren van jouw Wordpress site. We gaan op zoek naar eventuele infecties van Malware en andere ongeregeldheden op jouw site. Met deze stap weten we precies wat er met jouw website aan de hand is.

WordPress malware verwijderen

2. Verwijderen van de infectie

Zodra we alle onregelmatigheden in kaart hebben gebracht gaan we voor jou aan de slag met het verwijderen van alle kwaadaardige code in jouw Wordpress bestanden. Hierin nemen we natuurlijk ook eventuele malware mee die in berichten, pagina's en commentaren staat.

WordPress beveiligingslek

3. Onderzoek naar beveiliginslekken

Kwaadwillende hebben toegang gekregen tot jouw website. Het is belangrijk om te weten op welke wijze ze dit hebben gedaan zodat dat in de toekomst kan worden voorkomen. Wij onderzoeken daarom grondig hoe kwaadwillende toegang hebben gekregen tot jouw website.

WordPress Beveiliging aanbrengen

4. Beveiliging aanbrengen

Om incidenten in de toekomst te voorkomen zorgen wij dat jouw website een extra beveiligingslaag krijgt. We installeren een firewall en zorgen dat eventuele verouderde plug-ins en thema's worden verwijderd. Zo ben je ook voor de toekomst maximaal beschermt.

Heb je een vraag voor ons?

Onze WordPress security specialisten zitten klaar om jouw te helpen. Heb je een vraag aan ons? Gebruik onderstaand formulier of stuur ons een Whatsapp.

Malware? Geen nood wij kunnen je helpen

Je hebt 90 dagen garantie op ons werk als je onze aanbevelingen opvolgt. Reguliere werktijden zijn maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00. Wij zijn echter ook buiten deze tijden bereikbaar maar er kan een toelsag worden gerekend voor werkzaamheden buiten deze tijden. Om jouw website te herstellen hebben wij toegang nodig tot het admin gedeelte van jouw website, FTP toegang en en toegang tot het controle paneel van jouw hosting provider. Gedurende de bestelling word je gevraagd naar deze gegevens. Deze worden beveiligd naar ons toegestuurd. Alleen geautoriseerd personeel heeft hier toegang toe.

TOP