FORGOT YOUR DETAILS?

ACCOUNT AANMAKEN

WordPress beveiliging

Wij zorgen voor optimale beveiliging van jouw WordPress website

Cybercrime is aan de orde van de dag. Dagelijks worden er dan ook tienduizenden websites gehacked en gevoelige gegevens buit gemaakt. Hierbij is niet alleen het verlies van data  een groot probleem, ook ben je door de hack waarschijnlijk een bepaalde periode voor bezoekers niet bereikbaar, en dat kost geld. Ons team helpt je graag om  je website veilig te houden en kwaadwillende buiten de deur te houden.

Is WordPress veilig?

WordPress is in de basis een veilig middel om jouw website te maken. Risico's ontstaan met name wanneer er plugins en thema's van derde worden geinstalleerd. Deze kunnen mogelijk beveiligingslekken bevatten waardoor hackers toegang kunnen krijgen tot jouw gegevens.

Kan ik dan beter helemaal geen software van derde meer installeren? Jawel, het is bijna onmogelijk een goede website te hebben zonder de toevoeging van plugins en thema's van derde. Het zijn alleen wel wat zaken waar je alert op moet zijn.

Kijk altijd naar de volgende punten voordat je een WordPress plugin installeert.

 • Is de plugin compatible met jouw WordPress versie?
 • Wanneer is de plugin voor het laatst geupdated?
 • Hoeveel actieve installaties heeft de plugin?
 • Hoe wordt de plugin beoordeeld?

Naast het feit dat je kritisch moet zijn op wat je installeert is het ook belangrijk om er voor te zorgen dat alles up to date blijft. Hiervoor is het belangrijk om goed update beheer toe te passen op jouw website. Zo voorkom je dat hackers toegang krijgen tot beveiligingslekken in verouderde plugins.

Kun je WordPress beveiliging zelf doen?

Je kunt de beveiliging van jouw WordPress site goed zelf doen als je handig bent met WordPress en vooral tijd hebt. Je zal namelijk altijd goed in de gaten moeten houden wanneer er updates klaar staan om geinstalleerd te worden. Hoewel je deze automatisch kunt laten updaten is het verstandig om dit niet te doen. Wij adviseren altijd om "safe updates" te doen. Hierbij wordt er eerst een back-up gemaakt van de website voordat een update wordt doorgevoerd. Mocht er dan iets mis gaan kun je altijd terug naar een eerdere versie.

Bestaat WordPress beveiliging dan alleen uit alles up to date houden? Nee zeker niet. Er zijn nog tal van andere mogelijkheden waarop hackers toegang kunnen krijgen tot jouw website. Denk eens aan jouw hostingomgeving en hetgeen het meest voorkomt, menselijk fouten. Ook hiervoor dien je maatregelen te treffen. Als laatste is het belangrijk dat je je website 24/7 blijft scannen op mogelijke dreigingen waarop je moet inspelen. Scannen is belangrijk omdat je graag wil weten of er ineens verhoogd verkeer is uit Rusland of dat er heel vaak achter elkaar geprobeerd wordt om in te loggen op het admin gedeelte van jouw website.  Met die informatie kun je direct passende maatregelen treffen.

WordPress beveiliging uitbesteden

Heb je zelf geen zin, tijd of kennis om de beveiliging van jouw website zelf te doen dan is uitbesteden de beste oplossing voor jou. Wij hebben jarenlange ervaring met het veilig houden van WordPress websites.

WordPress Firewall

We installeren een extra beveiligingslaag over jouw website heen. Dit doen we door middel van een web applicatie firewall. (WAF). Deze Firewall identificeert en blokkeert kwaadaardig verkeer. Het grote voordeel van deze firewall is dat het draait op de WordPress installatie zelf waardoor er volledige integratie is met jouw systeem. In tegenstelling tot cloud alternatieven wordt de encryptie niet doorbroken, kan het niet omzeild worden en kan het geen data lekken. Daarnaast blokkeert de geïntegreerde malware scanner verzoeken met kwaadwillende code of content en het beschermt tegen "brute force attacks" door het aantal inlogpogingen te maximaliseren.

WordPress beveiliging scanner

Onze WordPress beveiliging scanner bekijkt al jouw files en zoekt 24/7 naar eventuele malware. Daarbij vergelijkt hij de bestanden met de standaard installatie bestanden en rapporteert zaken die afwijken.  Op basis van eventuele bevindingen zorgen wij dat er waar nodig reparaties gedaan worden. Zo is de veiligheid van jouw website gegarandeerd.

Wat zijn de voordelen van het uitbesteden van WordPress beveiliging?

 • Je hebt er geen omkijken naar
 • Wij hebben jarenlange ervaring met WordPress beveiliging
 • Wij kunnen direct inspelen bij acute dreiging

Wil jij ook de beveiliging van je WordPress siteuitbesteden? Voeg dan nu WordPress beveiliging toe aan jouw persoonlijke WordPress beheerbundel.

Andre de GrootGemeente Zoetermeer
"Ik kan niet precies zeggen hoeveel tijd het me heeft gescheeld sinds ik met jullie werk maar ik weet wel dat het heel erg veel is. Bedankt voor de goede zorgen en keep up the good work zou ik zeggen!"
Marlies van WeespKitchenstudio
"Ik ben super blij met het team van beheerWP. De helpdesk medewerkers zijn altijd vriendelijk en helpen me snel als er iets is. Ik raad al mijn collega ondernemers aan niet zelf te gaan stuntelen met WordPress onderhoud maar het lekker uit te besteden"

Kies je WordPress beheerbundel
Altijd veilig en up-to-date!

Onze WordPress beveiliging service

Backup naar de cloud

Wij maken back-ups naar de cloud dus zelfs als je hele server is gecrashed is niets van jouw website verloren

Forceer veilige wachtwoorden

We stellen in dat veilige wachtwoorden verplicht zijn zodat het bijna onmogelijk wordt om een brute force attack toe tepassen

Dagelijkse malware scans

We scannen dagelijks op jouw website op bekende en nieuwe malware en waar nodig verwijderen we geinfecteerde bestanden

Installeren firewall

We installeren een speciale firewall om kwaadaardig verkeer en pogingen tot hacken te blokkeren

Realtime monitoring

We monitoren website realtime. Dat betekent dat we direct de beveiliging kunnen versterken als de situatie daarom vraagt

File Permissions

We stellen de file permissions zo in dat alleen degene die toegang moeten hebben ook toegang krijgen.

Zij hebben geen WordPress gedoe meer...

Logo min J&V
Logo patat&more
Logo RPR stakeholdermanagers
Logo elstar communicatie
Logo de boer
Logo cambio vastgoed
Logo kitchenstudio
Logo gemeente zoetermeer
 • Professionaliteit
 • Klantvriendelijkheid
 • Snelheid
 • Tarieven

HAPPINES SCORE

gebaseerd op
231
beoordeling van onze klanten

Heb je een vraag of opmerkingen neem dan contact op met ons team!

TOP